tiistai 18. joulukuuta 2018


18. joulukuuta





Nooa ja Lucy kulkevat edelleen Potterin mukana. Drago Malfoy palkattiin aurorien joukkoon samalla, kun hänet todettiin Macnairin murhaajaksi. Se riitti työhaastatteluksi. Albus tulee hyvin juttuun Dragon kanssa, koska kyläili lapsena heidän luonaan usein. Ankeuttajien siirtäminen takaisin Saharan aavikolle on seuraava toimeksianto. Nooa ja Lucy osaavat suojeliuksen, joten he saavat tulla mukaan. Nuoret ovat tietenkin ensimmäistä kertaa Azkabanissa ja toteavat sen hyvin ankeaksi paikaksi, vaikka ankeuttajia ei olisikaan.

- Tämä on todella vankila eikä mikään suomalainen vankien kuntoutuslaitos. Nooa toteaa.
- Joo ei tämän ole tarkoituskaan olla kovin viihtyisä, vaikka Hermionen toimesta tänne on lisätty paljon kissoja huolehtimaan rottien syömisestä. Vangeille annetaan myös riittävästi ravintoa ja täällä käy kerran viikossa parantaja hoitamassa sairaita. Harry kertoo.

- No niin, jokaista ankeuttajaa kohden on nyt varmuuden vuoksi kolme auroria, jotta suojelius-loitsut varmasti pysyvät katkeamattomina ja välillä joku voi myös pitää taukoa. Kuljetetaan ankeuttajia kahden ankeuttajan porukoissa, jotta ne eivät pääse tekemään ryhmäkapinaa. Harry ohjeistaa.

Matka on pitkä ja raskas ja siihen menee kaksi vuorokautta, mutta onnistuu. Saharassa on valmiina erillinen aurorijoukko, joka jää sinne pysyvästi vahtimaan ankeuttajia. Urakan jälkeen Harry vie joukkonsa Egyptiin velhokylpylään pariksi päiväksi. Työ otti niin lujille, että pieni loma on oikeastaan aivan välttämätön, jotta keho pääsee palautumaan. Lucy ja Nooa saavat oman hotellihuoneen, jossa he rentoutuvat kuuntelemalla velhoradiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti