tiistai 18. joulukuuta 2018


14. joulukuuta


Harry Potter, Nooa ja Lucy ja iso liuta auroreita lähtee lentämään kylmässä tihkusateessa yön selkään. Macnair on todennäköisesti vielä sukutilallaan taikaeläinteurastamossa tai ainakin sieltä kannattaa aloittaa etsinnät.

Taikaeläinteurastamo näyttää karmivalta paikalta pimeässä ja siellä haisee äärimmäisen pahalle. Harry Potterin suunnitelmaan kuuluu, että Nooa ja Lucy menevät ensin vakoilemaan taikaviitan alla tiluksille ja mielellään sisätiloihin asti. Taskuissaan kaikilla on Hermionen kehttämät taikakaljuunat, joihin voi kirjoittaa viestejä. Koululaiset hengittävät nenäliinan läpi ja hiipivät näkymättömyysviitan alla ikkuiden taakse kurkkimaan ja etsimään hyvää sisäänkäyntiä teurastamon tiloihin. He arvelevat, että päätalossa ei ole Macnairia kuitenkaan. Se olisi liian helppo saalis. Viimein he pääsevät sisälle ja Lucy vingahtaa nähdessään köysissä roikkumassa kuolleita hevoskotkia ja pienempiä taikaolioita.

- Mitä ihmettä ne tekevät kuolleilla taikaolennoilla, Nooa kuiskaa.
- Niistä otetaan aineita taikajuomiin ja taikasauvoihin. Mistä luulit niiden päätyvän käyttöön. Lucy sihahtaa.
- No okei, kyllä kaikki fiksut ottavat tarvitsemansa elävästä eläimestä satuttamatta eläintä, mutta aina löytyy tämmöisiä eläinrääkkääjiä, joista pitäisi tehdä ilmoitus taikaministeriöön. Lucy jatkaa.
- No onkohan täällä ketään? Nooa miettii.

Sitten Nooa näkeekin Macnairin roikkuvan viimeisessä köydessä kuolleena. Nooa peittää heti Lucyn silmät ja pyytää, ettei Lucy katsoisi sitä.

Harry Potter ja aurorit miettivät oppilaiden kanssa tätä yllättävää käännettä. Oliko kyseessä itsemurha? Oliko se murha? Ja jos se on murha, niin kuka sen ehti tehdä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti