tiistai 18. joulukuuta 2018


20. joulukuuta





Jästimaailma on ihmeissään sähkönkulutuksen lisääntyneestä määrästä. Britannian pääministeri alkaa puhumaan uuden ydinvoimalan rakentamisen välttämättömyydestä.

- Emme tienneetkään, että Britanniassa on vielä näin paljon ihmisiä, joille ei ole tullut sähköä aijemmin. Onpa hienoa, että tämäkin puute on saatu korjattua juuri minun vaalikaudellani. Pääministeri toteaa.

Ginny palaa viimein ulkomaanmatkaltaan ja kertoo, että ongelma on totisesti maailmanlaajuinen ja että muissa maissa on päädytty samankaltaiseen hysterian välttämiseen ja maailman parhaat velhotutkijat tutkivat juuri, mistä tämä käänne johtuu. Tutkimusryhmiä on lähetetty eri puolille maapalloa. Kukaan ei varsinaisesti tiedä mistä taikuus ylipäätään tulee ja jostain syystä sitä ei ole kukaan tutkinut aijemmin. Jos opimme tietämään, mistä taikavoimat tulevat, niin ehkä saamme myös selville, miten ne ovat heikentyneet.

Lucy ja Nooa päättävät etsiä kuoleman varjelukset käsiinsä jälleen, koska sitten, kun päästään tositoimiin, niin ei ole enää aikaa teroitella miekkoja. Seljasauva löytyy Dumbledoren haudasta, jonne se laitettiin takaisin. Taikaviittaa nuoret eivät olleet edes palauttaneet Maxille. Elpymyskivi tuottaa paljon päänvaivaa. Se jäi nimittäin Mckarmivan huostaan, mutta sitä on aika vaikea löytää, koska rehtori on piilottanut sen jonnekin todella huolelliseen piiloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti