tiistai 12. joulukuuta 2017

12.12.2017 joulukalenteri

Kohu ankeuttajista leviää koulussa nopeampasti. Aamulla siitä tietävät jo kaikki ja Päivän Profeetassa on aiheesta pitkä Ginnyn kirjoittama artikkeli, jossa taikaministeri hermionea on haastateltu. Hermione kertoo, että häntä ei oltu informoitu ankeuttajien nykyisestä tyytymättömyydestä riittävän tarkasti ja hän ei arvannut, että tilanne oli päässyt noin räjähdysherkäksi.

Lucy saa aamiaispöytään pöllön äidiltään Lily Potterilta ja siinä on terveiset hänen vaariltaan Harry Potteriltakin. Harry pahoittelee kovasti sitä, että ankeuttajia koskevat viimeiset varoitukset ovat hukkuneet hänen työpöydälleen muiden kiireiden takia ja viesti ei ole sen takia kulkeutunut ministerille asti riittävän nopeasti. Ankeuttajat ovat olleet todella kärsimättömiä ja heidän vartioitaan on täytynyt vaihtaa jatkuvasti, koska kukaan ei kestä sitä työtä kovin kauan. Onneksi Lucy oli paikalla suomalaisten ystäviensä kanssa, koska teillä on aimo annos rohkeutta ja suomalaista sisua mukananne.

Tämän tapauksen jälkeen aika moni muukin tulee ilmoittautumaan AK:hon. Lucya ärsyttää ja nolottaa, kun monet tulevat kysymään, että saadaanko mekin alkaa leikkimään Harry Potteria teidän kanssa AK:hon. Lucyn mielestä he ovat ihan todellisia ihmisiä eivätkä mitään idoleita ja AK ei ole leikki, vaan ihan todellinen kerho, jossa varaudutaan tuleviin levottomuuksiin.



Nooa ja Riinakin saavat pöllön äidiltään. Hyvähyvä lapset. Teissä on ytyä. Tuvan johtajanne Neville raportoi meille seikkailustanne. Voivatko kaksoset jo hyvin?
Me olemme Hillan ja Minean kanssa saaneet esikoulun vauhtiin. Siellä on nyt paljon jästileluja ja taikaleluja. Ulkona on hieno vauhtipuisto, jossa lapset saavat leikkiä ilmaiseksi. Hilla on edennyt opinnoissaan valtavasti. Hän osaa jo kaikki kirjaimet ja lukee kolmikirjaimisia sanoja. Hilla ja Minea ovat opiskelleet ahkerasti myös englantia, jotta he pärjäävät Tylypahkassa isompina. Näyttää vähän siltä, että omaa velhokoulua Suomeen ei ole tulossa ainakaan lähivuosina. Kaikki ovat sopeutuneet maineikkaaseen Tylypahkaan. Voisiko Riina lähettää Hillalle ja Minealle pari taikaolentoa lemmikeiksi. Valitkaa kilttejä eläimiä, joita tytöt voivat hoitaa itsenäisesti. Ei siis mitään isoa ja purevaa.


Hilla ja Minea ilahtuvat uusista taikaeläimistään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti