lauantai 2. joulukuuta 2017

2.12.2017 joulukalenteri


Sauvojen osto on jännittävää puuhaa tytöille. Nooan suusta putoilee sammakoita samalla, kun hän kertoo, että on olemassa joitain noitia ja velhoja, joille ei vain löydy sopivaa sauvaa ja he jäävät vain yksinkertaisesti ilman. Mari on taikonut Nooalle semmoisen ominaisuuden, että aina, kun Nooa sanoo jotain mautonta vitsiä tai kiusaa pienempiä, niin hänen suustaan tulee sammakoita. Riina ja Saaga saavat sauvansa. Riinan sauva oli siitä erikoinen, että ottaessaan sen käteen ensimmäisen kerran, sauvasta pääsi lieskoja ja siitä kuului lohikäärmeen murinaa. Yleensä sauvoista lentää vain kipinöitä, kun ne valitsevat velhonsa.










Nooa huomaa sauvasepän kaupan ikunasta kaksoset ja livahtaa niiden perään. Kolmikolla on suuntana pilapuoti. Äiti toteaa, että heidän pitää näköjään tehdä Nooan ostokset hänen puolestaan.

Hilla ja Minea saavat käydä Jannen kanssa taikajäätelöllä sillä aikaa, kun Mari kiertää Saagan ja Riinan kanssa koulutarvikeostoksilla.


Mari on luvannut Riinalle ja Saagalle palkinnoksi varhaisesta Tylypahkaan pääsystä uudet lemmikit. Taikaeläinkaupassa kuluukin paljon aikaa, koska tyttöjen on vaikea päättää eläintään. Molemmat päätyvät lopulta perinteiseen kissaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti