lauantai 23. joulukuuta 2017

20.12.2017 joulukalenteri

Katastrofi

Jouluun on enää neljä yötä ja juuri viime yönä tapahtui se, mitä pelkäsimme. Maahiset tulivat yöllä ja putsasivat koko linnan. Aamiaisella suuressa salissa ei ollut enää edes astioita, joista syödä, koska ne kaikki olivat hopeisia tai kultaisia ja maahiskäsityötä. Lopulta itse Harry Potter nousee pitämään puheen koko Tylypahkan väelle. Kaikki ansaitsevat kuulla, miten on mahdollista, että itse Harry Potterin aurorijoukot ovat yön aikana hävinneet maahisille ilman, että oppilaat ovat edes heränneet meluun.


Harry Potter:

Tässä nyt nähdään kuinka riippuvaisia me olemmekaan maahisista nykyään. Linnan joulukoristeetkin ovat enimmäkseen kadonneet, koska ne ovat maahistyötä. Täsmälleen keskiyöllä linnan maille tunkeutui noin 700 maahista pääporteista ja kielletyn metsän kautta. Ihmettelette varmaan, miksi emme mahtaneet heille mitään. Maahiset olivat nimittäin aseistautuneet vahvasti. Terrorijärjestö isis antoi maahisille nykyaikaiset aseet, koska Maahiset halusivat iskeä juurikin Brittiläisiin noitiin ja velhoihin. Suunnitelma oli täydellinen, koska kourallinen auroreja taikasauvoineen ei mahtanut mitään AK-47 -rynnäkkökivääreille. Mukana oli myös muutama amerikkalainen M-16 rynnäkkökivääri, joka on päätynyt isis:lle Saudi-Arabian kautta.

Tilanne on siis se, että Pääministeri Hermione Weasley on sopinut rauhanneuvotelutapaamisen illaksi ja me vartioimme linnaa. Onneksi kukaan ei edes loukkaantunut viimeöisessä yhteenotossa. Tylypahkaa ei tarvitse sulkea, koska näyttää siltä, että maahiset eivät halua ihmisuhreja, vaan pelkästään rikkauksia.


Perheneuvottelu:

Nykäsen perhe kokoontuu aamiaisen jälkeen rohkelikkopöydän päätyyn pohtimaan tilannetta. Joulujuhlat ovat tulossa ja kaikki esitykset huolella harjoiteltuna, mutta koristeet puuttuvat. Lopulta päätetään, että Nooa ja Riina saavat lainata Hagridin lentävää moottoripyörää ja hakea Suomesta joulukoristeita. Hagridin erikoistehosteisella moottoripyörällä reissuun ei mene kuin muutama tunti. Hilla alkaa tietenkin kitisemään kauheasti, että hänkin haluaa päästä reissuun mukaan. Lopulta vanhemmat antavat hänen lähteä, koska oikeastaan Suomessa on tällä hetkellä turvallisempaa kuin Tylypahkassa.










Illalla Nykäsen lapset palaavat Tylypahkaan koristeiden kanssa ja Mari organisoi joulunpelastustalkoot, joihin kaikki haluavat osallistua. Monet oppilaat ovat päivän aikana myös itse askarrelleet hienoja koristeita. Kaikki ahkeroivat iltamyöhään ja puolilta öin Tylypahka näyttää taas jouluiselta ja suomalaisten mielestä paremmalta kuin ennen. Joku on ilmeisesti käynyt jästikaupassa, koska kotitontut laittavat ruoan tarjolle kertakäyttöastioissa. Maahisethan veivät jopa hopea-astiaston.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti