lauantai 16. joulukuuta 2017

16.12.2017 joulukalenteri

Jouluvalmistelut ovat vauhdissa. Riina ja Saaga auttavat innolla Hagridia kuusen haussa, tosin heistä ei ole mitään todellista apua, mutta tytöt saavat hypätä kuusen kyytiin, kun Hagrid vetää niitä perässään kevyesti kuin höyheniä. Hilla ja hänen kaksoskaverinsa odottavat sisällä innoissaan joulukoristelaatikon kanssa.







Professori Lipetit opettaa tytöille leijutusloitsun, jotta Riina ja Saaga voivat laittaa myös korkealle kuuluvia koristeita. Hilla ja kaksoset koristelevatkin alaoksat aivan täyteen.




Nooa ja Lucy istuvat Rohkelikkotornissa takan ääressä ja keskustelevat hiljaisella äänellä siitä kuinka Hermione pitää edelleen taikaolentoja ystävinään eikä ota uhkaa todesta. Nyt on nähty jo paljon merkkejä siitä, että jotain on tekeillä. Kukaan ei kuitenkaan valmistaudu taisteluun. Koko taikamaailma luottaa Hermioneen ja Harriin 100 prosenttisesti.
- Todennäköisesti Harry-vaari ei ole edes avannut saamiaan raportteja taikaolennoista. Olen käynyt hänen työhuoneessaan ja pöytää tuskin näkyy paperipinojen alta, Lucy, raportoi.
- No jos muut eivät varaudu, niin meidän täytyy varautua. Aloitetaan sotaan valmistautuminen ilman aikuisia, Nooa päättää.
- Pyydetään tukiopetusta Ted Lupinilta pimeyden voimilta suojautumisessa, mutta ei kerrota syytä. Hän ei kuitenkaan lähde auttamaan, jos ajattelee meidän olevan ministeriötä vastaan, sanoo Lucy.

- No emmehän me olekaan ministeriötä vastaan, vaan sen puolella, Nooa toteaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti